Bihac .NET UG Meeting: Windows Azure za početnike (13.3.2014 u 17:00)


image

U četvrtak 13. marta biće organiziran sastanak Bihać .NET UG i predavanje na temu Windows Azure. Predavanje će biti održano na Tehničkom fakultetu u Bihaću sa početkom u 17:00. Svi koji su zainteresirani za ovu temu i željeli bi vidjeti kako je koncipiran i šta Windows Azure nudi možete doći na predavanje.

Prijava za predavanje ide preko Bihac .NET Facebook stranice na ovom linku: https://www.facebook.com/events/669438553121059/

Tema: Windows Azure za početnike

Opis: Windows Azure predstavlja Microsoftov Cloud platformu koja je jedinstvena na tržištu i nudi infrastrukturu, servise i aplikcije u oblaku. Predavanje će dati pregled najznačajnijih osobine ove platforme koje uključuju Virtualne mašine, Web stranice, SQL baze podataka, skaliranje, deployment, Visual Studio online i druge Windows Azure komponente. Predavanje će dati osnovne informacije koje su vam potrebne da bi započeli učenje ili korištenje ove brzo rastuće platforme.

Trajanje: 60-90 minuta

Predavač: mr. sc. Bahrudin Hrnjica, Microsoft MVP za C#.

Na predavanju ćemo dijeliti i nagrade a to su besplatne kotizacije za MSNetwork konferenciju, te druge poklone naših sponzora.

Vidimo se na predavanju.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s