Predavanje o Monodoridu na MobilityDay konferenciji


Sada već možemo reći tradicionalno, hrvatske firme Citus doo i Mobendo doo iz Zagreba održavaju po 8 put konferenciju posvećenu mobilnim rješenjima. I ove godine predavanje će biti organizirana za tri ciljene grupe polaznika.

Razvojni smijer koji će govoriti o zadnjim novostima u svijetu Windows Phone 7 i Bada OS, te Monodorid platformi – .NET framworku (Mono) koji se vrti na Android telefonima. Pored toga biće riječi o HTML5 aplikacijama kao jedinstvenoj tehnologiji za sve mobilne platforme. Takodjer, neće biti zaobiđena ni tema Cloud computinga i njihove primjene u mobilnim rješenjima.

ITpro smijer će govoriti o nešto laksim temama administracije i serverskim rješenjima, dok će poslovni smijer govoriti o upotrebi mobilnih tehnologija u svakodnevnom poslovnom okruženju.

Predavanja će držati vodeći strani i hrvatski stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja, među kojima posebno ističemo Microsoft MVP-e iz Hrvatske, Bosne i Herzegovine, Engleske i Njemačke, te stručnjaci iz Microsofta, Nokie, VIPneta, Samsunga i SAP-a.

Ove godine pripala mi je čast da držim predavanje zajedno sa Damirom Dobrićem oko Monodroid platforme (Mono for Android) i razvoju Android aplikacija na microsoftovoj razvojnoj plaftormi .NET (Mono) i Visual Studiu 2010. Svakako da Android kao najraširenija platforma ima mjesta na ovakvim konferencijama, a posebnu čar ima kada to radite sa C# i .NET Frameworkom i VS2010 kao IDE.

Konferecija će se održati 21. septembra u Zagrebu u Hotelu Antinović.

Više informacija o konferenciji možete fobiti na www.mobilityday.com

Vidimo se na konferenciji.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s