MSNetwork prva poslovna konferencija u BiH


Kao što je većim dijelom poznato, ovog mjeseca se održava prva Microsoft-ova poslovna konferencija u Bosni i Hercegovini, tačnije u Banjaluci 17 i 18 marta. Ova konferencija će na jednom mjestu okupiti predstavnike bh. privrede, privatnog i javnog sektora, te istaknute domaće i inostrane IT stručnjake s ciljem predstavljanja najnovijih Microsoftovih i partnerskih rješenja i njihovog korištenja za efikasnije poslovanje.

Konferencija je podijeljena na četiri dijela, i paralelno nudi tri smijera prezentacija namijenjena poslovnim korisnicima, IT profesionalcima te programerima, te četvrti smijer su predavanja lokalnih User grupa.

Kao konferencijske sale izabrani su velika i mala sala Dječijeg pozorišta RS, amfiteatar Doma omladine te prostori Hotela Vidović. Kao što je već rečeno osim predavanja iz spomenute tri kategorije, posjetiocima će tokom konferencije biti ponuđena i predavanja koja će pripremiti članovi Microsoft zajednice korisnika i profesionalaca u Bosni i Hercegovini, MSCommunity.ba, a detaljan raspored predavanja možete naći na oficijelnoj stranici konferencije http://www.msnetwork.ba.

Sve informacije oko konforencije možete pogledati na http://www.msnetwork.ba, raspored predavanja sa temama po smjerovima također možete pogledati na http://msnetwork.ba/program.aspx, a informacije oko predavača na stranici  http://msnetwork.ba/predavaci.aspx.

Vidimo se na konferenciji!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s